RUMANIAN

Angela Ermakova, modelul care are un copil cu Boris Becker, va deveni prinţesă

Complicate sunt căile vieţii, dar şi ale dragostei. Pentru Angela Ermakova, norocul nu a apărut în cale când i-a născut o fetiţă lui Boris Becker, ci când a determinat un prinţ să se îndrăgostească de ea. Iar acum se pregăteşte de nuntă.

Mario-Max de Schaumburg-Lippe este mai tânăr cu un deceniu decât fostul model, dar aceasta nu a fost o piedică atunci când şi-a întâlnit aleasa. Nici faptul că Angela a declanşat un scandal imens în epocă, rămânând însărcinată cu fostul tenisman, sau că are o fetiţă de nouă ani. Dragostea a învins totul, iar povestea merge mai departe.

„Este o frumoasă femeie mândră, iar ochii ei de căprioară sunt pur şi simplu captivanţi. Se comportă deja ca o adevărată prinţesă. Angela este o femeie de vis, pe care orice bărbat ar vrea să o ia de soţie”, a declarat aristocratul, în presa austriacă, despre modelul ruso-african care i-a furat inima.

Pentru Prinţul de Schaumburg-Lippe, viitorul pare, aşadar, clar conturat: îşi va cere iubita de soţie. Dar, romantic până la capăt, designerul vestimentar cu sânge albastru vrea să facă acest gest în Monaco, „cel mai potrivit loc princiar pentru a pune întrebări”, acolo unde s-au şi cunoscut cei doi. Nu vor lipsi „multe flori şi un vechi inel al familiei”, după cum a dezvăluit Mario-Max.

„Le voi oferi cu siguranţă Annei şi Angelei o viaţă sigură şi frumoasă potrivită pentru o frumoasă prinţesă de Schaumburg-Lippe”, a promis designerul. Ce destin pentru Angela! Cu un deceniu în urmă, era arătată cu degetul de toată lumea. Acum, la 41 de ani, fostul manechin se pregăteşte să intre în rândul aristocraţiei. Şi-a întâlnit cu adevărat prinţul fermecat.

In the Romanian Press about Prinţul Mario-Max de Schaumburg-Lippe-Nachod

Advertisement