Kultur: Prins Mario-Max av Schaumburg-Lippe er blitt toppmodell

img

Prins Waldemar av Schaumburg-Lippe-Nachod blir for førstete gang feiret på farsdagen, som er tredje søndag i juni, av sin stesønnen Prins Mario-Max av Schaumburg-Lippe. Det blir ikke bare farsdagen som blir feiret, for samtidig feirer de Mario-Max sin suksess som toppmodell i en verdensomspennende kampanje.

Han fronter det nyeste i motebildet, en badebukse i lær som er en kopi av den tradisjonelle “lederhosen” som som kom på mote under Keisertiden. Selv om den nye badebuksen ser ut som om den er laget i lær er den laget i et stoff ikke blir ødelagt om man tar seg en dukkert i den. Både Prins Waldemar og Prins Mario-Max benytter seg av det nye moteplagget.

Bildene av Prinsen iført det nye moteplagget vises på TV, i aviser, på internett og i butikker.

For å få en flott figur har han hardtrent i “Ritz Carlton Marina Del Rey”, hvor flere kjendiser har vært kunder, blant andre Britney Spears.

Prinsen hyldes nå som en popstjerne og det er nok mange av beundrinnene som kunne tenke seg en prinsessetittel. Til tross for dette har ikke populæriteten gått ham til hodet, og han sier i et TV intervju at hans beskjedne far Prins Waldemar er hans store forbilde.

26. juni vil han bli å finne på catwalken Improve Charity Gala i Graz i Østerike.

Advertisement