NIEUW SEIZOEN Comeing to Holland – Prins Mario-Max zu Schaumburg-Lippe-Nachod

SBS 6 start nieuw seizoen Prins Zoekt Vrouw
De prinsen uit Prins Zoekt Vrouw hebben naast prins zijn nóg een ding gemeen. Namelijk: ze willen een Nederlandse vrouw. SBS 6 zendt het tweede seizoen uit van Prins Zoekt Vrouw.
SBS 6 komt met een tweede seizoen van de tv-show Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw, zo laat SBS weten.

Nederlandse date

Zoals je al van de titel kan afleiden is het een soort Boer Zoekt Vrouw maar waar uiteraard de boeren vervangen worden door prinsen. Echter zijn het buitenlandse prinsen. Wat heeft dat met Nederland te maken? Ze zoeken Nederlandse vrouwen!

De prins-identiteit blijft tijdens de show voor de vrouwen verborgen. Ze zoeken naar echte liefde met een Hollandse vrouw.

De prinsen

Mario-Max – Duitsland

Max is een Duitse prins van 32 jaar. Zijn familie stamt af van een klein, onafhankelijk en erg fortuinlijk vorstendom. Hij heeft Rechten gestudeerd en vindt zichzelf sportief, grappig, stijlvol, charismatisch, eerlijk, extravert en soms verlegen. Max zoekt een blonde vrouw met steil haar. Hij houdt van slimme meiden met humor en een onafhankelijke vrouw met een eigen carrière fascineert hem.

Mwenda – Zambia

Mwenda is 25 jaar en zoon van de koning van een provincie in Zambia. Hij studeert Business Management. Hij omschrijft zichzelf als een good guy, makkelijk in de omgang, serieus en positief ingesteld. Mwenda ziet graag dat een vrouw liefhebbend, niet verlegen, makkelijk in de omgang, vriendelijk, bescheiden en zelfrespecterend is.

Salauddin – India

De Indiase Salauddin is een 31-jarige prins en troonopvolger. Hij is afgestudeerd als Bachelor of Commerce. Hij vindt zichzelf een emotioneel persoon, behulpzaam en gereserveerd. Integriteit en eerbiedwaardigheid zijn voor hem belangrijke begrippen. Hij zoekt een vrouw die mooi is van binnen én van buiten, hoewel het innerlijk het belangrijkst is.

Patty Brard

De presentatie is in dit nieuwe seizoen in handen van Patty Brard. Zij zal de mannen regelmatig bezoeken en hun ervaringen aanhoren. Hoe bevalt het undercoverleven in het land waar ze alle drie nog nooit geweest zijn? Hoe vinden ze het werk? Hebben ze heimwee? Maar vooral: wat vinden ze van de Hollandse dames en zijn ze hun droomvrouw al op het spoor?

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s